top of page
Vyhledat
  • panzeruvzapisnik

2. GRAND PRIX TOMÁŠE GARRIGUE MASARYKA stav k 10.9.2019

Závod trackovatelných předmětů pokračuje



Tématem tohoto závodu je vznik Československa v roce 1918. Tedy přesně 100 let od založení republiky. Jedná se o téma více než zajímavé, ale aby měl celý závod ještě větší kouzlo, podařilo se nám sehnat patrona více než povolaného. Není jím nikdo jiný než první prezident Tomáš Garrigue Masaryk.


Pravidla závodu:

1. Vítězem závodu se stane ten závodník, který za jeden rok od startu nasbírá nejvíce bodů podle kritérií stanovených těmito pravidly.

2. Účastnit se závodu je povoleno pouze těm sledovatelným předmětům, které mají v době startu nacestováno 0 kilometrů

3. Závodník musí být Geocoin, nebo Travel bug sledovatelný na www.geocaching.com. Nesmí to být předmět jako je např. motorové vozidlo nebo tričko, které putuje trvale se svým majitelem.

4. Přihlášení závodníka provede jeho owner emailem nebo zprávou na stránkách geocaching.com u pořadatele závodu a jeho následným vložením do inventáře startovacího eventu.

5. Vypuštění závodníka do závodu provede jeho owner  umístěním závodníka do keše v maximální vzdálenosti 30 km od vypouštěcího eventu. Ne však dříve než po skončení startovacího eventu. Další kontakt ownera se závodníkem je zakázán, mimo cesty závodníka na vyhlašovací event.

6. Každý owner může do závodu vyslat maximálně dva sledovatelné předměty. Tito budou zaevidováni a jejich trasa bude průběžně sledována a v tabulce na www.geotoken.cz pravidelně vyhodnocována.

7. V případě, že dojde ke ztrátě závodníka (závodník bude odcizen), je možné se souhlasem vedení závodu vyslat náhradníka. V případě druhé ztráty závod pro závodníka končí a započítá se mu do konečného vyhodnocení počet km dosažený od startu do posledního navštíveného místa.

8. Od všech účastníků závodu se očekává fair play hra a dodržování pravidel. Pokud budou tato pravidla porušena může být závodník ze závodu vyloučen nebo penalizován odebráním bodů .

9. Vyhlášené soutěžní kategorie a bodování:

· Hlavní kategorie LEGIONÁŘ - Za každou fotku cestovatele s pro něj unikátním pomníkem čí památeční cedulí k historii Československa získá závodník 10 bodů. Při návštěvě již jednou navštíveného místa se body nepřičítají. Bonus 90 bodů bude závodníku udělen za fotku u hrobu kteréhokoliv Československého nebo Českého prezidenta. 

· Vedlejší kategorie CESTOVATEL - Za každý procestovaný kilometr obdrží závodník jeden bod. Vyhrává závodník s největším počtem bodů.

Za osobní účast na vypouštěcím eventu obdrží závodník jednorázový bonus 300 bodů do kategorie Cestovatel.







55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page